20 Ekim 2009 Salı

"Biz boş efes şişesi toplayarak bu renklere gönül verdik.."

Ne zaman Galatasaray veya Efes Pilsen Spor kulübünü köşeye sıkıştıracak bir olay oluyor hemen gündeme UEFA ve Koraç kupaları geliyor. Bilmeyen 13 yılda 9 kupa  alındı sanır.Yakında bu kupalar zamanı geldiği için "Anadolu medeniyetleri müzesinde" sergilenecek.

Neyse, Tuncay Özilhan bey'e soralım :

1) Taraftarlarınızın yaş ortalaması yıllardan beri neden 15'i geçemiyor ? "Forever Young" felsefenizi  nasıl koruyorsunuz ?  Yaşı 20'nin üzerinde Efes taraftarınız var mı ? Siz Şampiyon olunca kimler sevinip kutluyor ? Efes Pilsen Spor Kulübüne üye veya başkan olmak mümkün mü ?

2) Transfer stratejinizi yıllardır "3 alana 10 veririz bize gelir" üzerine kurdunuz. Aslında kurumlar vergisi, geçici vergi, muhtasar vs vermek yerine transfer yaptınız. Televizyonlarda adınız anıldı, reklamınız yapıldı ! Efes Pilsen Spor Kulübü bugüne kadar gişe hasılatı ,oyuncu satışı, televizyon geliri  olarak ne kazandı ve karşılığında toplamda ne harcadı ? Sana ne demeyin, öyle geçinmeye çalışan onlarca kulüp var...Haa tabii siz onların altyapısından adam (ç)alıp "sus payı" veriyorsunuz, çark dönüyor !

3) Madem yıllardır salon yapacaksınız ama yer bulamıyorsunuz  TOKİ'den yardım isteseydiniz ya ? Galatasaray ile çok benzediğinizi bir kez daha söyleyeyim. Buraya yazıyorum : "Galatasaray Efes Light" ! Nasıl fikir ama ?

4) Kerem Gönlüm ve Mario Kasun kardeşlerimizin yanında 2 oyuncunun daha Cathine kullandığı ortaya çıkarsa ne yapacaksınız ? Saç derisinin hafızası hiç "delete" olmuyor ! Oradan alınacak örnekler ile yola çıkarız, merak etmeyin Ermal'in saç çıkarma ilacı artık "doping" değilmiş, o sayılmaz !

5) Bu senede Fenerbahçe maçlarında bilet fiyatlarını piyasa koşullarına göre mi belirleyeceksiniz ? Maçtan önce hatta hava atışına kadar asansör müziklerini volume'a acımasızca yüklenerek çalacak mısınız ? Bugüne kadar bu yaptığınızı hiçbir basketbol yazarı(!) niye yazmadı ? Onlara kulaklarına tıkamak için pamuk mu dağıtıyorsunuz ? Potalarda Efes Pilsen şarkısının CD'si ne zaman çıkacak ?

6) "Peki bunca sene hiçbir hizmetimiz olmadı mı ?" diye sorduğunuzu biliyorum. Resimlerini koydum. Efes Kızları her zaman içimizi açmıştır...

2 yorum:

altug dedi ki...

tam bir bky yazisi olmus ! elinize saglik.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

izninizle yazinizin bir kismini link vererek blogumuzda paylasiyorum...