20 Nisan 2010 Salı

Kundakçılığı Teşvik ve Aile Planlamasına Darbe

Blica'nın insanlık dışı hareketi,maçı tatil etmesi gerekirken  devam ettirip(!) rengini belli eden  hakemin bedava kartları,Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı derken 2 önemli konu gündemden düşüverdi ! Zaten Fenerbahçe böyle gündem değiştirme işlerini yıllardır iyi beceriyor.

Yukarıdaki resme dikkatli bakın.

Bu sıradan bir pankart değil tüm tribünü kaplamış durumda "BU DÜNYAYI YAKARIZ ŞAMPİYONLUK GELİNCE" diyor.Öncelikle cümle düşük ama bunu geçtik .Her yıl ormanları yangınlarına karşı  korumak için milyonlarca dolar ödeyen ve  "yangın söndürme uçakları" alan bir ülkede böyle pankart olur mu ?

Kundakçılık böyle teşvik edilir mi ? Neymiş şampiyon olursa dünyayı yakacakmış .Orman bakanı , İç İşleri Bakanı bu pankartı görüp de işlem yapmıyorsa yazık ! Ama yapmayacaklar Aziz Yıldırım korkusu her yanı sarmış !


Şimdiki yukarıdaki fotoğrafa bakın.Çocuklarım maçta bu iğrençliği görüp ,"baba bu ne ?" dediklerinde yutkundum.

Ülkemiz her yıl milyonlarca lirayı  "Aile ve Nüfüs Planlaması" için harcıyor.Ancak elin oğlu gelip hamileliği teşvik eden yukarıdaki görüntüyü veriyor.Hem de bir kere de değil,İBB maçında da yapıyor Beşiktaş maçında da ! Dikkat edin sonra da topu aşağıdan çıkarıyor,yasadışı kürtajı da teşvik ediyor .Alex efendi,bizler o mesajı çok net anlıyoruz ama hala anlamayanlar,görmeyenler var ! Aileden Sorumlu Devlet Bakanımız ,UNICEF, ULEB bunları görmüyor mu ? Görüyor ama 3 maymunu oynuyorlar...

Medeni bir ülkede bu maç, bu görüntülerden sonra tatil veya tekrar edilir.
ama
Burası Türkiye ve medya Fenerbahçe'nin  güdümünde.

2 gündür bundan daha zırva yorumları okuyan Bozkurt'un tavsiyesi :

1 yorum:

tozlu parkeler dedi ki...

Alex bu memleketten defolsun, yaptığı hareketler Türk örf ve adetlerine ters, bir keresinde de karısını öperken bir fotoğraf çektirmişti. Kötü örnek oluyor çocuklarımıza, ona hayranlık duyan bir çocuk Alex'in karısını öptüğü gibi sınıf arkadaşını öpmeye kalkarsa ne yapacağız.
Evet Alex, cennet vatanımızdaki evlilik dışı hamileliklerin baş sorumlusudur. Lise çağındaki çocukların derslerini değil uçkurlarını önemsemesinin sebebidir. Sınırdışı edilsin.