19 Ocak 2012 Perşembe

Blica'yı Bile Vermeyiz !

İDDİA

Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ı bıraksa (görevden alsa),şimdi şampiyonlar ligindeydi ve ceza falan da almazdı !
+
Aziz Yıldırım istifa etseydi,Fenerbahçe ceza almazdı .Kişiler yargılanırdı ve ceza alırdı ,kulüp sıyrılırdı.Büyük fırsat kaçtı !

DESTEKLER

"bizim taraftarımız bir iki gün beni yargılar, sonra yerime başka birinin gelmesini isterdi."Ünal Aysal

"İstifa etmemek Aziz Bey’e ne kazandırdı? F.Bahçe’ye ne kazandırdı?" İbrahim Seten 28.08.2011

"Aziz Yıldırım bir an önce istifa etmelidir.Kendisini, üzerinde Fenerbahçe forması olmadan savunmalı ve aklamalıdır" Emre Bol 29.08.2011

Vay be,meğer Nihat Özdemir istese gidecekmişiz...
"Mesela Beşiktaş'ın kupamızı iade ediyoruz demesi,aklanırsak bize iade edersiniz demesi.Bunlar UEFA tarafından çok olumlu karşılandı" Mehmet Ali Aydınlar -Teke Tek Programı 24.08.2011

"Fatih Altaylı: Fenerbahçe şöyle yapsa kurtarır mıydı ,Aziz Yıldırım'ı başkanlıktan azletseler ? Mehmet Ali Aydınlar: Ben Fenerbahçe yönetimine şunu önerdim,bir olağanüstü genel kurul yapıp bu konuyu sorgulamaları" Teke Tek Programı  24.08.2011

vs vs

GERÇEK
 
Beşiktaş'ın "kupayı iade ettik" masalı ile kupayı bir odaya kitlemesi orta zeka ve altındaki yurdum insanı ve yönlendirmelere açık UEFA'da takdir toplamış olabilir.

"Aklanın gelin" diyen çakma retorik ustası çarşı grubu fair play ödülüne aday da olabilir.

Fenerasyon(!) başkanınız "Başkanı bıraksalar Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebilirdi,efendilerimiz (UEFA) çok memnun kalırdı" diye bol keseden atabilir.
 
Peki Aziz Yıldırım istifa etseydi veya Fenerbahçe kongresi adam satıcılığı rolüyle yeni ufuklar yeni başkanlar peşinde koşsaydı ne olurdu ? Doğru, şu andaki konumunda olmazdı,daha da beter durumda olurdu ! 
 
"Şikeyi itiraf ettiler-Fenerbahçe kaderine razı oldu-Fenerbahçe'nin aklı başına geç geldi-Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" denecekti...Hepimiz birbirimizi tanıyoruz !
 
SONUÇ

Sayın Kamuoyu,

Maalesef geçen seneyi seyretmiş bulunduk...Futboldan da az buçuk anlıyoruz...Emenike'nin para sayma görüntülerini,başkanın yurtdışına kaçmak için aldığı biletleri,Korcan'a verilen Mini Cooper'ı ısrarla bekliyoruz... Telegol,Derin Futbol ,Son Kale ,İlk Kale,Şike Özel,Şike Genel ve benzeri ısmarlama programları mahkeme yerine koymuyoruz diye bize kızmayın... Adam değil mi onlar diye sormayın,kimin ne mal olduğunu aslında milletçe biliyoruz ...

İlaveten genci,yaşlısı,hukukçusu,öğrencisi binlerce sayfayı okuduk,gerçekleri biliyoruz... Sildik,süpürdük,düşürdük,kupayı aldık gibi Taka Gazetesi okuru seviyesine hitap eden sığlıktaki haberlere gö.ümüzle gülüyoruz... Abdülhamid devrini Nazi dönemini aratmayan Jurnalcilik hareketini ibretle izlerken "kuyruk acısı" nedir daha iyi anlıyoruz... Keyif verici maddeler arasındaki 58.maddeyi bizce de değiştirin, keyfiniz kaçmasın diyoruz...

ve son olarak dimdik ayaktayız,bırakın başkanı,kupayı,Blica'yı bile vermiyoruz !
 
Selametle,
vızt vızt  (tuşa basma sesi-cem yılmaz'a sevgilerle...)
Sayenizde 2010-2011 şampiyonluğunu 2 kere kutlayacağız !




3 yorum:

murat inan dedi ki...

3 temmuzdan beri okuduğum en güzel yazı değil belki ama en net mesaj...
aslında hepimize inceden inceden keyif veren de bu...
ne kadar büyükmüşüz sayelerinde daha çok anladık...

Adsız dedi ki...

Tarkan Söğütlü
Dün FB büyüktü, şike iddiaları ile küçüleceğini, küçüleceğimizi düşündülar, boun eğeceğimizi sandılar, kırılıp büküleceğimizi hesapladılar amma yanıldılar, hem de çok yanıldılar. Daha da büyüdük.
VE ÇOK DAHA BÜYÜYECEĞİZ. Büyük olmak sisteme yalakalık etmekle olmuyor, kurulu sistemini korumanla, adam gibi ve özveriyle ayakta dimdik durarak oluyor. Bizi FB'li yapan, FB'li olma sevdasına düşüren, kulübün adına FENERBAHÇE CUMHURİYET kitabı yazdırtan işte bu duruştur.
Beşiktaşlı duruşu diyenlere ithaf olunur! TS Avrupa'da büyüdü, adını duyurdu, bütçesi yüksek rakamlı meblağlara ulaştı diyen Karadenizli sade vatandaş beyefendiye ithaf olunur! İddianemeleri sayfa sayfa tercüme ettirip UEFA'ya alelacele yetiştirenlere ithaf olunur! TFF'de kulüp delegelerine ithaf olunur!
Yaşamı yalın ve net gerçekleriyle algılayan sayın FB Spor Kulübü yönetimine, tüm FB taraftarlarına ve FB'ye gönülden bağlı herkese acizane teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum.

Adsız dedi ki...

İLKER ŞANLI
SEVGİLİ FENREBAHÇELİ KARDEŞLERİM 3 TEMMUZ DAN BERİDİR SÜRE GELEN BU FENERBAHÇEYİ YOK ETME HAREKATI FİLMİNİ İZLİYORUZ.BİR ÇOK KANAL FENERBAHÇE NE CEZA ALMALI DİYE DAHA 4TEMMUZDAN BERİDİR HESAPLAR YAPIYOR.AMA KİMSE (BAZI GAZETE VE KİŞİLER HARİÇ ) DEMİYORKİ BU TAKIM SUÇLUMU .HERKESİN AĞZINDA FENERBAHÇE ŞİKE YAPTI MELODİSİ.BU ARKADAŞLAR FENERBAHÇEYİ BÖYLE YIKACAKLARINI SANIYORLARSA ÇOK BEKLERLER LAKİN BUNLARI YAPMALARI BİZİM İŞİMİZE GELİYOR BİRBİRİMİZ ARASINDAKİ BAĞ SEVGİ KARDEŞLİK ARTIYOR ONLAR SANMASINLAR Kİ FENERBAHÇE YIKILIYOR .HİÇ SEVİNMESİNLER AZİZ YILDIRIM BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ DAR AĞACINDA OLSAKTA SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE KİLL FOR YOU FENERBAHÇE