19 Aralık 2011 Pazartesi

Şu Fenerbahçeliler Adam Olmaz !

Her gün gazetelerde hava durumu,döviz fiyatı ,namaz vakitleri ve gazetenin künyesi gibi değişmez bir şekilde "Fenerbahçe'nin Şike Belgeleri" yayınlanmıyor mu ? "Sezon Sonu Düşme Kesin" haberleri yok mu ? Sizin okumanız yazmanız yok mu ?

Ana haberlerde ,spor programlarında her gün yeni bir delil ,itiraf çıkmıyor mu  ? Yüzünüz kızarmıyor mu bu ahlaksızlıklara ?

Koskoca başkanlar, iş adamları ,gazeteciler ,spor adamları onca tecrübeleriyle görmüşler biliyorlar ! Geçen yıl en az 6 maçı hilleyle, şikeyle almışsınız ! Rakiplerin rakiplerine çantayla , torbayla teşvik primi yollamışsınız. Hepsine yalan diyebilir misiniz ? Bak hala biz o maçları seyrettik diyorsunuz ! Nerenizle seyrettiniz ? Bırakın şu duygusallığı !

Hah,işte en büyük yalan ! "Şike için futbolcu-hakem olmalı ,var mı ?" diye soruyorsunuz.Okuyun iddianameyi , telefon konuşmalarını ! Her şey o kadar açık ve yalın ki futbolcuya hakeme gerek bile kalmamış ! Uefa ne diyor "en küçük bir şüphe varsa diyor"...Şüpheyi savcılık 400+7000 sayfada gerçeğe dönüştürmüş !

Mafya lideri adamları korumaktan vazçemiyorsunuz değil mi ? Çünkü yıllardır bütün başarılarınızın böyle geldiğini sizde biliyorsunuz.Sizler Aziz Yıldırım'ın mafya düzenine parayla bağlanmış maşalarsınız, yolunacak kazlarsınız, zavallılarsınız ! Beşiktaş gibi "aklanın da gelin" bile diyemediniz !

Bak hala bir de "bizi şampiyonlar ligine almadılar" diyecek kadar basiretsizsiniz ,körsünüz ! Ülke futbolu batardı 8 yıl men olurdu haberiniz var mı  veya umurunuzda mı ?

Sanal kahramanlar yaratıyorsunuz .Örnek mi ? Al işte Aykut Kocaman ! Öyle dirayetli ,böyle ahlaklı diyorsunuz.  Başkanınız var ya ,geçen yıl şike yapmış diyoruz şike ! Almıyor mı fındık beyniniz ? Aykut Kocaman "evet yaptık diyebiliyor mu ?" Yok nerede ,keşke diyebilseydi,keşke dünya 3.sü Milli takım teknik adamından ders alabilseydi... Şampiyonluğu elinden alınan adam yanına geliyor ,o kerhen elini sıkıyor !

"Bu yılda aynı başarımız devam ediyor bu da mı şike ?"  diyen yüzsüzlersiniz sizler ...Geçen yılın travmasını Türk futbolu atlattı mı ? Siz mağduru oynuyorsunuz diye hakem toleransı ,acıbadem destek hattı yanınızda ! Play-off'da göreceğiz ak koyun kara koyun...

Başbakan da federasyon başkanı da ,tahkim kurulu başkanı da Fenerbahçeli siz hala "üzerimize oyunlar oynanıyor" diyorsunuz ! Kim oynuyor kim ? Bırakın bu komplo teorilerini...

Şu pozisyona bakın da utanın diyeceğim ama sizde utanma arlanma nerede ?
Gökhan rakibi ve hakemi aldatmaya yönelik hareketten 1.sarı kartı ,hakeme fiziki temastan 2.sarıyı almalı,zaten sarısı da var.3.Sarı kart yani ! Ama oyundan atılan zavallı Aykut ! Geçen yıl Ankaragücü maçınızı ayarlayan Cüneyt abiniz görev başında !

Bunları okumak zorunuza mı gitti ?
..
..
..
Tuhaf değil mi ?
Gitmiyor, alıştık. 6 aydır böyle yaşıyoruz.

Kabul çok yıpratıcı !

Hatta ne yalan söyleyim ,bırakıp ilgilenmeyelim diye aklımıza da gelmiştir,geldiği hızla da gitmiştir.Çünkü Don Henley abimiz ne demiş Hotel California da ?

You can check out any time you like
But you can never leave !

Bir soru da bizden gelsin :
"Biz bize yeteriz " deyince çok bozuluyorsunuz değil mi ?
Şu Fenerliler çok megaloman !

1 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

"Biz bize yeteriz " deyince çok bozuluyorsunuz değil mi?

:) abi çok iyiydi ya :)