5 Ağustos 2011 Cuma

Savcılar skoru mu sonucu mu biliyorlarmış ?

Şike soruşturmasının savcısı olan abilerimiz ,soruşturmanın hemen başında ne gerek varsa "Fenerbahçe'nin son 5 maçının skorunu/sonucunu biliyorduk,gülerek seyrettik" demişlerdi.

Önce gülmek iyidir,Allah ağlatmasın ama takıldığımız nokta farklı.

Savcılar maçlarının sonucunu biliyorsa ve bildikleri için keyiflenip gülüyorlarsa ,bizim küçük oğlan anaokulunda bulutlar sınıfında okuyor.Hukuk okumadan ,tapeleri dinlemeden ,fiziki takip yaptırmadan son 5 maçı Fenerbahçe kazanır diyordu.Yani çok önemli bir öngörü değil...

Ancak skorları biliyorduk diyorlarsa iş değişir !

1-0,2-0 falan tahmin edilebilir ama abilerimiz 3-1'den 5-3'ü,

6-0'ı (ki Galatasaray'a karşı değil ,araç dinleten teknoloji harikası arabaları olan bir başkanın takımına) ve 3-4'ü bildilerse önlerinde 2 yol var demektir.

1) Emekliliklerinde Fanatik ve Fotomaç'da ,Radyolarda ,Televizyonlarda Savcıdan Bombalar köşesi hazır demektir.Ören'deki yazlıklarında oturup tahminde bulunarak emekliliğin keyfini çıkarırlar.
2)Allah gecinden versin bu dünyadan ayrıldıklarında mezarları ellerinde iddia,altılı kuponu alan onbinler tarafından,Savcı Baba Türbesi diye ziyaret edilir.

Efendim madem biliyorlardı niye suçüstü yapmadılar veya madem biliyorlardı onlar da iddia oynadılar mı gibi soruları çok yanlı ,çok sarı lacivert ve çok hatalı buluyorum...

-Abi ,90+4 Gaziantep maçını bilmişler midir ?
-Yok o maç 0-0 bitecek diye biliyorlarmış,onlara da büyük sürpriz olmuş.

Hiç yorum yok: