22 Haziran 2011 Çarşamba

Bir Gün Herkes Gönüllerin Şampiyonu Olacaktır!

Herkesin dilinde bu tablo... Son 5 yılda 25 tane lig oynanmış, 17'sini Fenerbahçe kazanmış. Fenerliler bu kupalarla sevinmiş de sevinmiş, eğlenmiş de eğlenmiş. Allahım, ne büyük başarı... Tam anlamıyla kupa manyağı olmuşuz. Fenerbahçe Müzesi'nin müdürünü, yeni kupalara yer bulamayıp "Evladım, o küçük kupayı şu büyüğün içine mi koysak?" diye alternatif çözümlere iten muazzam bir başarı.

Peki! Biz 17 defa "Şampiyon Feneeeeeer En Büyük Feneeeeeer Alkışlayın Ulan ....leeeeer" diye stadları salonları inletirken kimleri üzmüşüz konuşan yok... Tablo şöyle:



Biz 8 kere üzülmüşüz, biz üzülürken 2 kere Eczacıbaşı, 1'er kez de Arkas, İBB, Efes Pilsen, Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor sevinmiş.


Ama biz sevinirkeeeeeeeen, 4 defa Galatasaray, 2'şer defa Beşiktaş, Efes Pilsen ve Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (1 şampiyonlukla 3 camiayı üzüyoruz, sponsorluk yasaklanmalı), 1'er kez de Trabzonspor, Türk Telekom, Mersin Belediye, Ziraat Bankası, Halk Bankası (bankaları çok üzmesek daha iyi olurdu) Arkasspor ve Eczacıbaşı gönüllerin şampiyonu olmanın tadına vardılar.


Kırmızılar, maviler, turuncular, yeşiller, bordolar, siyahlar, beyazlar... Her rengi alt eden kombinasyon ise SARI-LACİVERT.


Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak mı bilinmez, ama görünen o ki, bir gün herkes Fenerbahçe'nin ardından tüm Türkiye'nin desteğiyle(!) şerefli ikincilik(!) sonucunda gönüllerin şampiyonu(!) olacaktır.

Hiç yorum yok: