17 Şubat 2011 Perşembe

Doping sonuçlarını değiştirten adam:Aziz Yıldırım


Alea iacta est. - (Ok yaydan çıktı)



Bir olay anca böyle örtbas edilebilirdi,edildi.

Bu ülkede yeterli para ile her şeyi çözebilirsiniz derlerdi de inanmazdık.Örnek mi ? İşte Taurasi konulu perde oyunu.

Bilim dünyasının saygın kuruluşu Hacettepe Doping Merkezi geçen yıl (2010) IFFHS tarafından yayınlanan "Scientific Sportive Contribution " yani spora bilimsel katkı sıralamasınında 2.sırada yer aldı.Köln'e numune göndereceğiz demek bu büyüklüğü hiçe saymaktı (KÖLN bu listede 14.sırada) .Sayıldı !

Bir gecede değişiveren sonuçlardan sonra sokaktaki işsiz adam,direnişe baş koyan emekçi ,yayladaki çoban ,harç yatırma telaşındaki öğrenci ,sir ağda yaptırmak için para biriktiren ev hanımı hepsi soruyorlar :Doping değeri mi Euro değeri mi diye...Sormayın cevap vermezler.

Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı "ben yaptım oldu" ile idare edenler bugün doping sonuçlarını değiştirirler,yarın eski kalecilerini geri alırlar.

Bitki çayı içtiği için doping yaptı kabul edilip ceza alan ama Köln yollarına düşmeyen milli oyuncumuz, aile babası Kerem Gönlüm'ün değerini şimdi daha iyi anlamadık mı ? Bir kez daha Efes Pilsen kulübünün duruşuna hayran olmadık mı ?

Sezar söylemiş :Başarı için ok yaydan çıktı...

"isteyenlerce yazarın izni olmadan tamamen veya kısmen copy paste ile kullanılabilir, Turgay Demirel'i Aziz Yıldırım seçtirmişti zaten diye zenginleştirilebilir, latince söz değiştirilebilir"

2 yorum:

MMRKML dedi ki...

Bakın bazı gerizekalılar bu yazıyı alıntılayıp FB'liler bile böyle düşünüyor diyebilir. Benden söylemesi.

Unknown dedi ki...

babalar şimdi çıkıp al işte kanıt, aziz yıldırım, fenerasyon diye ağlayacaklar, sonra da "abi sizin oyuncunuz diyo" diyecekler