6 Eylül 2010 Pazartesi

İlk maçında kupa kazanan adam:Serkan Kırıntılı

Soyadı büfe ismini çağrıştıran,yüzü fena halde Kezman'a benzeyen Serkan Kırıntılı kariyerinin 2.profesyonel maçını 19 yaşındayken Adanaspor formasıyla Fenerbahçe'ye karşı oynamıştı.

Tarih 27 Mart 2004,gündüz maçı.

Fenerbahçe Adana'daki maçta 1-0 yenik durumu düşüp bol pozisyon verip Nobre'nin golleriyle  maçı çok zor çevirip 2-1 almış,ömrümüzden ömür gitmişti... O gün itibariyle 19 yaşındaki Serkan'ı, performansı ve kendine güveni ile zihnimdeki twitter'de "takip ettiklerim" arasına katmıştım.

Serkan Adanaspor'dan sonra her futbolcu için oynaması en tehlikeli kulüplerden biri olan Ankaragücü'ne geçti.Orada taraftar(!) ile arası açıldı.

Geçen sezon kendi kalecisi dahil tüm kalecilerin Fenerbahçe maçlarında yediği gollere "tuhaf" diyerek şike yapıldığını ima eden Adnan Polat ve benzerleri sayesinde Ankaragücü taraftarı ile sevgisi daha da depreşti !

Hayatta her şey kısmet !

Geçen yıl şampiyon olsaydık Serkan Kırıntılı Fenerbahçe'ye gelip tüm dedikodularla boğuşmayı göze alır mıydı ?

İlk maçında kupa kazananlardan biri olarak ilginç bir rekor sahibi olan Serkan Kırıntılı hayırlı olsun.

Bonservis ödemeden oyuncu almayan ama bonservis bedeli almadan oyuncu vermeyi gelenek haline getiren Fenerbahçe Serkan Kırıntılı için ne kadar bonservis bedeli ödedi  veya ödedi mi ? Cevabını düşünmek bile yorucu...

1 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

Yanılmıyorsam bonservisi elinde geldi.