11 Haziran 2010 Cuma

Stoch: Disiplinsiz,Alkol Bağımlısı,Müzmin Sakat ama Yetenekli

Birisi çıkıp kral çıplak demeli !

Fenerbahçe hiç ders almaz mı ?

Yıllar önce bir başka "Miroslav" isimli oyuncu ,Miroslav Tanga getirilip sezon başında geri gönderilmedi mi ?

Yıllarca Chelsea'da disiplinsiz davranışları nedeniyle forma şansı bulamayan (sadece 4 defa A takımda oynamış !!!) ve zorunlu olarak aynı Fenerbahçe'nin Colin Kazım'ı Fransa'ya kiralanıp derin bir "ohhh" çekmesi gibi  Twente'ye apar topar kiralanıp "ohh çekilen" Stoch Fenerbahçe'de uslu duracak mı ?

Hepsini geçtik Stoch kaç numaralı formayı giyiyor ? 9 
Yani Güiza'nın numarası.Pek yakında bir 9 numara krizi Fenerbahçe yönetiminin başını ağrıtırsa hiç de sürpriz olmaz ! Oğuz-Tanju 10 numara krizini ve kaçan şampiyonluğu hatırlatmak boynumuzun borcu !

Doğu bloku ülkelerindeki gençlerin çok alkol tükettikleri bir gerçek.Stoch da o iklimde büyümüş,büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atan,birasını içen bir genç. En önemli deplasman öncesi "alışmışım bir kere,bana bir duble viski verin " derse ?

Stoch'un sakat olduğu ve kurt hoca Rijkard'ın bu nedenle ondan vazgeçtiği de kulislerde fısıldanıyor ancak Fenerbahçe yönetimi ezeli rakibine bir gol atmak için bunları duymuyor bile.Stoch'un kronik iç kulak iltihabı olduğu ve bu nedenle uçağa binemediği daha doğrusu bindiği ama kulak ağrısı nedeniyle bir türlü inemediği ,bazen bu oyuncu yüzünden saatlerce uçağın havada kaldığını KLM pilotlarından öğrenmek için sadece sormak yeterli .Milyonluk bir oyuncu için bunu yapmak zor mu ?

Tribünler de "ismine kolay tezahürat yapılamaz" diye tedirgin,kombine iadesi yapılacağı bile konuşulmuş,araya hatırlı kişiler girince vazgeçilmiş.

Haa,Stoch yeteneksiz mi ? Asla.Ancak çok riskli bir transfer.Umarım biz yanılırız ve Stoch Fenerbahçe'yi Avrupa'da -aynı Galatasaray gibi- kupalara uzandırır...

5 yorum:

noavas dedi ki...

Kandırıyorlar Fenerbahçelileri..
Yazık, bir de 4 yıllık maliyeti 25 milyon Euro!!! Türkiye'de 100 tane genç yetiştirirsin..
Olcan'ın nesi eksikti Stoch'dan?
Yazık yazık...

Erol Beynam dedi ki...

Bozkurt selam,

Bak issiz kalirsan kolaylikla Zilliyet'te ise girebilirsin. Bu yazi da referans olur vallahi :)

Adsız dedi ki...

neı cekıstırıyosunuz hala anlamıyorum arkadasm yne stochu gs ıstedı bız aldık her zmankı qıbı smdı herkez camur atyo cok mu ızledı bu laflari söluyenler bı qelsn bakalm nasl sankı bunu söluyenlern takmı hep dıqru transfer mı yaptı bı durun ya elestrmeyn

Bozkurt K.Yılmaz dedi ki...

adsız arkadaşıma selamlar :)

Hüseyin dedi ki...

haha bu yazıyı yazanın bu sezon ki stochu gördükden sonraki yüz ifadesini çok merak ediyorum!!